Συγκλονίζει η μητέρα του 21χρονου πολίστα – “Άλλαξα χρόνο με τη φωτογραφία του”

Συγκλονίζει η μητέρα του 21χρονου πολίστα – “Άλλαξα χρόνο με τη φωτογραφία του”
Glomex

Οι γονείς του Αδαμάντιου Μαντή κουβαλάνε ένα πολύ βαρύ φορτίο από την ημέρα που έχασαν το παιδί τους. Συγκλονίζει η μητέρα του

Ο Αδαμάντιος Μαντής, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, στις αρχές του Νοέμβρη. Η είδηση του άδικου θανάτου του είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ενώ οι γονείς που κήδεψαν το παιδί τους ήρθαν αντιμέτωποι με μια ατελείωτη θλίψη.

Δύο μήνες μετά, η άτυχη μητέρα του Αδαμάντιου μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star για τις δύσκολες στιγμές που περνάει μετά την απώλεια του παιδιού της.

“Σαφέστατα ήταν δύσκολες οι γιορτές γιατί σκεφτόμουνα και έβλεπα φωτογραφίες από τις περσινές γιορτές που ήμουν με τον Αδαμάντιο. Το παιδί μου ήταν δεν ήταν το γατί μου. Εκείνη την ώρα (σ.σ. της αλλαγής για το νέο έτος) είχα μια φωτογραφία του μέσα στην τσάντα μου. Την άνοιξα τη φίλησα και του είπα ότι θα έδινα όλα τα χρόνια που έχω ζήσει μέχρι τώρα για να είναι εδώ και να μου κάνει αγκαλιά.

Έχουμε βυθιστεί στο πένθος εκεί που δεν υπήρχε λόγος. Δεν ξέρω γιατί τον έχω χάσει… ακόμα δεν έχω καταλάβει. Αυτό το λέω και το ξαναλέω και θα το ξαναλέω. Δεν κατάλαβα γιατί έχασα το παιδί μου. Ήταν ο πεζός. Πώς χάθηκε ο πεζός και αυτοί που ήταν μες τα αυτοκίνητα δεν πάθανε το παραμικρό;

Από τη μέρα που έφυγε μέχρι σήμερα έχουν φύγει είκοσι νέα παιδάκια, χωρίς να φταίνε πουθενά. Σε όλα τα ατυχήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα δύο παιδιά δεν φταίγανε καθόλου. Το δικό μου και η κοπελίτσα η αστυνομικός που περίμενε να περάσει το φανάρι και να πάει στη δουλειά της”.

Το πόρισμα για το τραγικό τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, που στοίχισε τη ζωή στον πολίστα, Αδαμάντιο Μαντή, περιμένει -ακόμα- η οικογένεια του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα