Συγκλονίζουν οι γονείς της Έμμας: “Δικαίωση” η καταδίκη του, αλλά “το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω”

Διαβάζεται σε 2'
Έμμα, δικαστήριο
Οι γονείς της 21χρονης Έμμας έξω από το Δικαστήριο (φωτογραφία αρχείου) ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Σε δηλώσεις προχώρησαν οι γονείς της 21χρονης Έμμας, μετά την καταδίκη του 27χρονου κατηγορούμενου οδηγού, για τη φονική παράσυρσή της, τον Νοέμβριο του 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Για δικαίωση έκανε λόγο η μητέρα της 21χρονης Έμμας σχολιάζοντας την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης που καταδίκασε σε συνολική ποινή καθείρξεως 16,5 ετών τον 27χρονο οδηγό, ο οποίος παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου 2022, στην Καμάρα Θεσσαλονίκης.

“Η Δικαιοσύνη έκανε αυτό που έπρεπε” τόνισε σε δηλώσεις της η μητέρα, ενώ ανέφερε ότι η απόφαση του δικαστηρίου συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα της κηδείας της κόρης της.

Σχολιάζοντας την απολογία του 27χρονου είπε πως ήταν ένα ψέμα. “Σε λίγο θα μας ζητήσει να του φτιάξουμε το αμάξι που του χαλάσαμε, να μας στείλει τον λογαριασμό” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε, δε, ότι με την ολοκλήρωση της δίκης “έκλεισε ένα δύσκολο κομμάτι” και αφού ηρεμήσει θα το συνειδητοποιήσει.

“Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω”

Από την πλευρά του, ο πατέρας της αδικοχαμένης νεαρής φοιτήτριας υπογράμμισε ότι “η απόφαση δεν φέρνει πίσω το παιδί μας”, ενώ στάθηκε στο μήνυμα που στέλνει με την ετυμηγορία του το δικαστήριο “σε όσους κυκλοφορούν εκεί έξω και νομίζουν ότι ο δρόμος είναι πίστα”.

“Το δικαστήριο έκρινε, αποφάσισε και τιμώρησε τον δολοφόνο του παιδιού μας” είπε, κρατώντας στα χέρια του τα κεράκια που είχε αγοράσει λίγη ώρα πριν τη φονική παράσυρση η 21χρονη θέλοντας να κάνει έκπληξη στην φίλη της, που εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλιά της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα