Συναγερμός στην Κρήτη: Μαθητές βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου

Διαβάζεται σε 1'
Συναγερμός στην Κρήτη: Μαθητές βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου
Σχολική τάξη Getty Images/iStockphoto

Αναστάτωση επικρατεί στη Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης, όπου τρία παιδιά εντοπίστηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε τουαλέτα σχολείου. Τι εξετάζεται.

Συναγερμός σήμανε, το πρωί της Τετάρτης, στο Γυμνάσιο Νέας Αλικαρνασσού στην Κρήτη, καθώς ένας μαθητής και δυο μαθήτριες εντοπίστηκαν ημιλιπόθυμοι στην τουαλέτα του σχολείου.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας neakriti.gr αναφέρουν ότι τα παιδιά βρέθηκαν στην τουαλέτα του σχολείου αναφέροντας ότι ζαλίζονται και δεν είναι καλά.

Συμμαθητές ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τις δύο μαθήτριες (14 ετών) και τον μαθητή (15 ετών) και τους μετέφεραν στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου.

Στον χώρο έχει ήδη σπεύσει η αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, αναζητούνται οι γονείς τους καθώς πρόκειται για ανηλίκους, ενώ ήδη φαίνεται ότι λαμβάνονται και καταθέσεις.

Τι εξετάζεται

Προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανό τη χρήση κάποιων ουσιών, κάτι που θα εξακριβωθεί όταν γίνουν αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως εις εκ των μαθητών είπε στους αστυνομικούς ότι αγόρασαν και χρησιμοποίησαν προϊόντα νικοτίνης, με αποτέλεσμα να ζαλιστούν. Ο μαθητής έχει προσαχθεί, ενώ για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Αυτή τη στιγμή τα παιδιά υποβάλλονται σε εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα