Συνελήφθη στην Κρήτη Βρετανός ύστερα από υπόδειξη της ΕΥΠ

Συνελήφθη στην Κρήτη Βρετανός ύστερα από υπόδειξη της ΕΥΠ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Βρετανός υπήκοος με καταγωγή από Ιορδανία επισκέφτηκε το Ρέθυμνο Κρήτης για διακοπές. Η ΕΥΠ έλαβε σχετικό αίτημα από τις ομόλογες βρετανικές υπηρεσίες για πιθανές σχέσεις του με ισλαμιστικές οργανώσεις.

Συνελήφθη στο Ρέθυμνο Κρήτης ένας Βρετανός υπήκοος με καταγωγή από Ιορδανία μετά από σχετικό αίτημα της ΕΥΠ προς τις τοπικές αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό, την σύλληψή του και την άμεση απέλασή του από την χώρα, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΥΠ έλαβε για το συγκεκριμένο άτομο πληροφόρηση από τις ομόλογές της Βρετανικές Υπηρεσίες, που έχουν πραγματοποιήσει έρευνα για το συγκεκριμένο άτομο, που τελεί υπό επιτήρηση από τους Βρετανούς, για σχέσεις με ισλαμιστικές οργανώσεις.

Το συγκεκριμένο άτομο ήρθε τέλος Αυγούστου στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κρήτη για διακοπές με την οικογένειά του και δεν τελούσε υπό έρευνα από τις ελληνικές Αρχές, οι οποίες όμως αφού έλαβαν σχετική ενημέρωση, τον έκριναν ως ανεπιθύμητο πρόσωπο και προχωράει σε βάρος του η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version