Σύρος: Έκρηξη σε ναυπηγείο – Καταστράφηκε θαλαμηγός

Σύρος: Έκρηξη σε ναυπηγείο – Καταστράφηκε θαλαμηγός
cyclades24.gr

Μάυρος καπνός στον ουρανό της Εμρούπολης απο την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε υπο επισκευή θαλαμηγό. Προηγήθηκε ισχυρή έκρηξη.

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στο ναυπηγείο του Ταρσανά στην Ερμούπολη της Σύρου το μεσημέρι της Δευτέρας. Φωτιά ξέσπασε σε μεγάλη θαλαμηγό εντός των εγκαταστάσεων του ναυπηγείου. Η θαλαμηγός βρισκόταν σε φάση επισκευής και έγινε στάχτη μέσα σε λίγη ώρα. Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς ακούστηκε ισχυρή έκρηξη στο χώρο.

Στην περιοχή έφτασε αμέσως σύσσωμη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης με οχήματα και προσωπικό ξεκινώντας το έργο της κατάσβεσης, αναφέρει το cyclades24.gr.

cyclades24.gr

 

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από περίπου μία ώρα, κατακαίοντας το μεγαλύτερο τμήμα του σκάφους, το οποίο ήταν κατασχεμένο και είχε έρθει στην Σύρο παλαιότερα από τη Μύκονο. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα απέκτησε νέο ιδιοκτήτη και είχε ξεκινήσει η επισκευή του.

cyclades24.gr

 

Στην επιχείριση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συνέδραμαν υδροφόρα οχήματα του Δήμου και ιδιωτικά. Από το περιστατικό, ευτυχώς δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

cyclades24.gr

 

Ο κεντρικός δρόμος έξω από το ναυπηγείο, οδός Ηρώων Πολυτεχνείου έκλεισε προσωρινά από την αστυνομία για λόγους ασφαλείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα