Συστήνονται ως εισαγγελείς και ζητούν χρήματα για φιλανθρωπίες
Διαβάστε για τους απατεώνες, που χρησιμοποιούν ονόματα εισαγγελικών λειτουργών για να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες
- 08 Ιουλίου 2012 08:26
Ανακοίνωση, με την οποία εφιστά την προσοχή των πολιτών, αναγκάστηκε να βγάλει η Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης μετά τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.
Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι απατεώνες προσπαθώντας να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες, χρησιμοποιούν τα ονόματα εισαγγελικών λειτουργών και ζητούν ποσά για δήθεν φιλανθρωπικούς σκοπούς.
“Επειδή κατά καιρούς και τελευταία επιτήδειοι απατεώνες εμφανίζονται ως Εισαγγελείς, κάνουν χρήση των ονομάτων Εισαγγελέων της Περιφέρειας μας ή άλλων Εισαγγελέων και επιχειρούν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες ή άλλους πολίτες για δήθεν φιλανθρωπικούς σκοπούς ή για άλλους λόγους που επινοούν, παρακαλούμε τους πολίτες να μην δίδουν βάση σε τέτοιες ψευδείς παραστάσεις και να καταγγέλλουν σε μας ή στις αστυνομικές Αρχές τα σχετικά περιστατικά” αναφέρει η ανακοίνωση.
Πηγή: cretalive.gr