Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μηχανή κατέληξε στις ρόδες φορτηγού – Διασωληνωμένη η οδηγός

Διαβάζεται σε 1'
Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μηχανή κατέληξε στις ρόδες φορτηγού – Διασωληνωμένη η οδηγός
voria.gr

Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παπανικολάου βρίσκεται μια γυναίκα οδηγός μηχανής, την οποία παρέσυρε οδηγός φορτηγού και κατέληξε στις ρόδες.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6) στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η voria, το τροχαία σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:30 στη συμβολή των οδών Καραολή και Δημητρίου και Ιατρού Γωγούση όταν μια αναβάτης μηχανής -σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 60 ετών- κατέληξε μαζί με το δίκυκλο κάτω από τις ρόδες χωματουργικού φορτηγού.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο οδηγός ήταν σταματημένος στο φανάρι της οδού Καραολή και Δημητρίου και περίμενε να ανάψει το πράσινο ώστε να στρίψει αριστερά, στην οδό Ιατρού Γωγούση, όταν η οδηγός της μηχανής εμφανίστηκε από τα δεξιά του φορτηγού, μόλις το φανάρι άναψε πράσινο.

Ο οδηγός του φορτηγού ξεκίνησε δίχως να την προσέξει, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και το μηχανάκι να καταλήξει κάτω από τις ρόδες του φορτηγού, ο οδηγός του οποίου είναι σοκαρισμένος.

Την οδηγό της μηχανής παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου τη διασωλήνωσε άμεσα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με βαριά τραύματα και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα