Μιχάλης Αεράκης για Στάθη Μαντζώρο: “Αναγνωρίζει πρόσωπα, κινεί τα χέρια του – Δεν μιλάει ακόμα”
Διαβάζεται σε 2'
Για την εξέλιξη της υγείας του Στάθη Μαντζώρου, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό πριν από 13 μήνες, μίλησε ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης.
- 24 Σεπτεμβρίου 2026 16:59
Ευχάριστα είναι τα νέα για τη υγεία του Στάθη Μαντζώρου, του ηθοποιού που πριν από 13 μήνες είχε πάθει βαρύ εγκεφαλικό.
Τα θετικά νέα μοιράστηκε ο επίσης ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης σε συνέντευξη του που προβλήθηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό” την Πέμπτη (24/9).
“Τα νέα είναι ευχάριστα απ’ ότι μου είπε η γυναίκα του. Έχει συνέλθει μετά από 13 μήνες. Αναγνωρίζει πρόσωπα, κινεί τα χέρια του. Τα συναισθήματά του… Δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα“, είπε ο Μιχάλης Αεράκης.
Επιπλέον ο ηθοποιός μέσα από την εκπομπή κάνει έκκληση στον κόσμο και να στηρίξει τον ηθοποιό οικονομικά για να μπορέσει να επανέλθει ξανά μετά την περιπέτεια της υγείας του. “Με την ευκαιρία αυτή, ζητάω ως Μιχάλης Αεράκης, εκφράζοντας και την οικογένεια, την οικονομική στήριξη. Πρέπει ο Στάθης να πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης και χρειάζεται κάποια χρήματα. Όποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει“.
“Τον είδα πριν από τέσσερις μήνες που δεν είχε επαφή. Πηγαίνω τακτικά, αλλά απέφευγα να μπω μέσα στο δωμάτιο, δεν ήθελα να τον δω. Την περασμένη φορά όμως είπα “δεν πάει άλλο, θα μπω μέσα” και τον είδα. Ούτε κατάλαβε βέβαια. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, σίγουρα. Προσεύχομαι κάθε μέρα ο Στάθης να σταθεί στα πόδια του, να ξανασμίξουμε σε ένα τηλεοπτικό πλατό ή στο θέατρο που είναι η αγάπη του, να έρθει σε επαφή με την οικογένειά του που λατρεύει”, είπε στην συνέχεια.
Τέλος αποκάλυψε τα λόγια που θα ήθελε να πει στον Στάθη Μαντζώρο όταν επανέλθει: “Να σχεδιάσουμε το αύριο. Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν ξεγράφει, που λέμε“.