Στάθης Άνθης: Ο δικηγόρος της οικογένειας ζητά επανάληψη της νεκροτομής στην Αθήνα

Στάθης Άνθης: Ο δικηγόρος της οικογένειας ζητά επανάληψη της νεκροτομής στην Αθήνα

Ο Σταύρος Γεωργίου, δικηγόρος της οικογένειας Ανθή, επιδιώκει την επανάληψη της νεκροτομίας στην Αθήνα - Ποιοί οι λόγοι πίσω από το αίτημα αυτό.

Ο Στάθης Άνθης, αδελφός του ηθοποιού Δημήτρη Ανθή, που είχε εξαφανιστεί στην Αγγλία, πιστοποιήθηκε πως είναι νεκρός, δίνοντας οδυνηρό τέλος σε ένα μυστήριο με αρκετές σκοτεινές απολήξεις.

“Τελικά με την ανακοίνωση από τις αστυνομικές Αρχές για την ταυτοποίηση του DNA, βεβαιώνεται ότι η σορός που έχει βρεθεί ανήκει στον Στάθη Άνθη, τον Έλληνα που τρεις μήνες περίπου κάτω από περίεργες συνθήκες είχε εξαφανιστεί από το ξενοδοχείο όπου δούλευε” είπε ο Σταύρος Γεωργίου, δικηγόρος της οικογένειας Άνθη, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως υπήρξε μια πλούσια επικοινωνία με τις βρετανικές Αρχές, ενώ ερωτηθείς αν υπάρχει ζήτημα έρευνας για τις συνθήκες του θανάτου του, ο κ. Γεωργίου απάντησε: «Εμείς έχουμε δύο θέματα στα οποία έχουμε επιμείνει. Πρώτον, ήταν ότι δεν υπήρχε θέμα αυτοκτονίας και θα θεωρούσαμε δολοφονία αυτό που έγινε εάν ταυτοποιείτο η σορός, πράγμα το οποίο για μας επανέρχεται. Έχουμε προαναγγείλει ότι άσχετα με τις έρευνες των αγγλικών Αρχών, έχουμε ζητήσει να μπορέσει να εξασφαλιστεί και στην Ελλάδα η επανάληψη της νεκροτομίας – νεκροτομής και των εξετάσεων».

Στο ξενοδοχείο της περιοχής Ντέβον που εργαζόταν ο Ανθής, είχαν σημειωθεί ανεξήγητα περιστατικά με εξαφανίσεις ατόμων, αλλά και ένα περιστατικό ανθρωποκτονίας, με το θύμα να ξεβράζεται στα βράχια της παραλίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα