Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παιδόφιλου που ασέλγησε σε 5χρονο κοριτσάκι σε Ιππικό Όμιλο

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παιδόφιλου που ασέλγησε σε 5χρονο κοριτσάκι σε Ιππικό Όμιλο
Αυτός είναι ο 19χρονος αλλοδαπός που ασέλγησε σε βάρος 5χρονου κοριτσιού

Πρόκειται για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 5χρονου κοριτσιού σε Ιππικό Όμιλο στα Μεσόγεια, όπου ο κατηγορούμενος ήταν εργαζόμενος

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του 19χρονου κατηγορούμενου Πακιστανού για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και ο οποίος συνελήφθη στις 9 Ιανουαρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 5χρονου κοριτσιού σε Ιππικό Όμιλο στα Μεσόγεια, όπου ήταν εργαζόμενος.

Τα στοιχεία και την φωτογραφία του κατηγορούμενου μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανήλικων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 19-7-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα