Στον εισαγγελέα ο Αγάπιος

Στον εισαγγελέα ο Αγάπιος
Ο Αγάπιος Σημαιοφορίδης κατέθεσε για την υπόθεση των ομολόγων

Στον εισαγγελέα Εφετών Αντώνη Λιόγα που διενεργεί την έρευνα για τα ομόλογα κατέθεσε την Δευτέρα ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΑΔΥ Αγάπιος Σημαιοφορίδης

Στον εισαγγελέα  Εφετών Αντώνη Λιόγα  που διενεργεί την έρευνα για τα ομόλογα κατέθεσε την Δευτέρα ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΑΔΥ  Αγάπιος Σημαιοφορίδης, εκ των  20 υπόπτων που εμπλέκονται στην υπόθεση και έχουν κριθεί ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Σε γραπτή ανακοίνωση του, ο κ. Σημαιοφορίδης σημειώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία δήλωση όσο διαρκεί η έρευνα. Προσθέτει ότι εάν υπάρξει διαρροή εγγράφων που τον αφορούν, δεν θα προέρχεται από τον ίδιο.

Ο Αγ.Σημαιοφορίδης και η Π.Καραδήμα, η οποία επίσης εξετάστηκε την Δευτέρα,  είχαν ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν για την ογκώδη δικογραφία. Των καταθέσεων τους προηγήθηκε την Κυριακή η κατάθεση   του γενικού γραμματέα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους κ. Γιώργου Κουρή.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν από τον κ.Λιόγα και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο με τα δομημένα ομόλογα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα