Τελικός Κυπέλλου: Βρέθηκαν κρυμμένες μολότοφ στο Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας

Τελικός Κυπέλλου: Βρέθηκαν κρυμμένες μολότοφ στο Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας

Κρυμμένα κάτω από χόρτα σε χώρο που εφάπτεται της εξωτερικής περίφραξης του εργοταξίου του γηπέδου της Α.Ε.Κ. βρέθηκαν βόμβες μολότοφ και στυλιάρια

Άγριες διαθέσεις φαίνεται πως έχουν οι χούλιγκανς ενόψει της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο μεταξύ Ολυμπιακού-ΑΕΚ.

Το πρωί της Δευτέρας, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, 18 αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί (Α.Ε.Μ.), τύπου βόμβας μολότοφ και 12 ξύλινα στυλιάρια, μήκους περίπου ενός μέτρου.

Ειδικότερα, οι 7 από τις βόμβες μολότοφ ανευρέθηκαν κρυμμένες κάτω από χόρτα σε χώρο που εφάπτεται της εξωτερικής περίφραξης του εργοταξίου του γηπέδου της Α.Ε.Κ. και εξωτερικά αυτής, οι δε υπόλοιπες 11 ήταν επιμελώς κρυμμένες κάτω από κλαδιά και φύλλα δέντρων εντός δύο φρεατίων σε χώρο του άλσους της Ν. Φιλαδέλφειας σε κοντινή απόσταση από την εξωτερική περίφραξη του εργοταξίου.

Τα ανωτέρω αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποστέλλονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου στο γήπεδο της Ριζούπολης έχει εκφράσει τις ενστάσεις της στην ΕΠΟ και η ΓΑΔΑ, τονίζοντας την επικινδυνότητα της επιλογής του χώρου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα