Τέμπη: Έρευνα για προτροπές σε βιαιοπραγίες στις συγκεντρώσεις

Διαβάζεται σε 1'
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα για τα Τέμπη
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα για τα Τέμπη ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME NEWS

Τις αναρτήσεις στα social media που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες στις συγκεντρώσεις για τα δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών, εξετάζει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών μπαίνουν οι αναρτήσεις στα social media που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες στις συγκεντρώσεις για τα δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Αριστείδης Κορέας, προχώρησε στην παραγγελία προκαταρκτικής εξέτασης την οποία θα διενεργήσει η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να ταυτοποιήσει αυτούς που προχώρησαν στην αναρτήσεις.

Μεταξύ άλλων θα διερευνηθεί το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη αξιόποινων πράξεων σε βαθμό πλημμελήματος.

Σχετικό Άρθρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα