Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση κατά 13χρονης – Έσβησαν τσιγάρο στο στήθος της

Διαβάζεται σε 2'
Κακοποίηση
Κακοποίηση (φωτο αρχείου) iStock

Μητέρα από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε επίθεση σε βάρος της 13χρονης κόρης της από ανήλικη. Της έσβησε τσιγάρο στο στήθος της.

Η μητέρα μίας 13χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι η κόρη της δέχτηκε επίθεση από μία 12χρονη, το απόγευμα της Δευτέρας (25/09) στην περιοχή Ευκαρπία.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έφερε στη δημοσιότητα το τοπικό μέσο thestival.gr, η 12χρονη έσβησε τσιγάρο στο στήθος της 13χρονης.

Η μητέρα ανέφερε πως η 13χρονη κόρη της είχε μία παρεξήγηση με μία φίλη της, η οποία με πρόσχημα πως θέλουν να μιλήσουν και να λύσουν ειρηνικά την παρεξήγηση της έκλεισε ραντεβού. Η 13χρονη πήγε στο ραντεβού και τότε δέχτηκε επίθεση, με φωνές και ύβρεις, από τη 12χρονη και άλλα πέντε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, που βρίσκονταν στο σημείο. Εκεί ήταν που η 12χρονη έσβησε ένα τσιγάρο πάνω στο στήθος της 13χρονης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η μητέρα, η οικογένεια της 13χρονης έκανε μήνυση για το περιστατικό στους γονείς και στο παιδί, ενώ, όπως έμαθαν από την Αστυνομία, εκκρεμεί και άλλη μήνυση εις βάρος του 12χρονου κοριτσιού για ξυλοδαρμό σε άλλο κορίτσι της περιοχής

“Μιλάμε για μαθητές του Γυμνασίου. Σας αναφέρω το περιστατικό για έναν και μόνο λόγο. Η Πολιτεία, η κοινωνία που βαδίζει όταν τα παιδιά της ως μόνο όπλο τους έχουν το ξύλο και την βιοπραγία;“, δήλωσε η μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της 13χρονης μετέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας (25/09) στο ΑΤ Παύλου Μελά και κατήγγειλαν το περιστατικό

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα