Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους με προορισμό το Τελ Αβίβ – Τι συνέβη

Διαβάζεται σε 1'
Αεροδρόμιο Μακεδονία
Αεροδρόμιο Μακεδονία SOOC

Ισραηλινό αεροσκάφους που εκτελούσε δρομολόγιο από την Πράγα στο Τελ Αβίβ, προσγειώθηκε αναγκαστικά στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” στη Θεσσαλονίκη.

 

Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε αεροσκάφος της ισραηλινής εταιρείας El Al στη Θεσσαλονίκη, που εκτελούσε δρομολόγιο από την Πράγα στο Τελ Αβίβ.

Όπως μεταδίδει η Jerusalem Post, σε ανακοίνωσή της η εθνική αεροπορική εταιρεία του Ισραήλ ανέφερε ότι η πτήση LY2522 από την Πράγα στο Τελ Αβίβ πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στις 14:50 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 30χρονος υπήκοος Ισραήλ εμφάνισε επιθετική συμπεριφορά στο προσωπικό του αεροπλάνου.

Ο επιβάτης απομακρύνθηκε από την πτήση σε συνεργασία με την αστυνομία και έκτοτε κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, ενώ το αεροσκάφος απογειώθηκε και συνέχισε το ταξίδι του στις 16:28.

«Η El Al εφαρμόζει πολιτική μηδενικής ανοχής στη βία και θα συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε την ασφάλεια των επιβατών μας» προστίθεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα