Θεσσαλονίκη: Μπαράζ τροχαίων – Μετά την καραμπόλα, δίπλωσε νταλίκα στον Περιφερειακό

Διαβάζεται σε 1'
Περιφερειακός στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφία αρχείου)
Περιφερειακός στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφία αρχείου) ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗ

Χάος επικρατεί από το πρωί της Τρίτης στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, καθώς σημειώθηκαν απανωτά τροχαία, ενώ στη συνέχεια δίπλωσε νταλίκα στο ρεύμα προς ανατολικά.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από νωρίς το πρωί της Τρίτης (23/04) στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, αφού η βροχόπτωση σε συνδυασμό με τα τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν έχουν ως συνέπεια οι οδηγοί να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Στην ταλαιπωρία των οδηγών προστέθηκε και άλλο ένα συμβάν, καθώς, σύμφωνα με το Thestival.gr, λίγο πριν τις 10 το πρωί, μία νταλίκα δίπλωσε στο ρεύμα προς ανατολικά, πριν την έξοδο Πυλαίας – Πανοράματος, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας, και να δοκιμάζει την υπομονή των οδηγών.

Νωρίτερα, λίγο πριν τις 07:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σημειώθηκε καραμπόλα στον Περιφερειακό, όταν συγκρούστηκαν ένα στρατιωτικό λεωφορείο, ένα απορριμματοφόρο και τρία αυτοκίνητα.

Το τροχαίο έγινε στον Περιφερειακό, στο ύψος των νταμαριών της Ευκαρπίας στο ρεύμα προς δυτικά, και από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο.

Περίπου στις 09:00, σημειώθηκαν άλλα δύο τροχαία στο ρεύμα προς δυτικά.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στους δρόμους

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα