Θεσσαλονίκη: Έπιασαν τη γυναίκα που άρπαξε τη Μαρκέλλα

Θεσσαλονίκη: Έπιασαν τη γυναίκα που άρπαξε τη Μαρκέλλα
Το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. MotionTeam

Στην Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου ανακρίνεται ως ύποπτη προσήχθη η γυναίκα η οποία φέρεται να σχετίζεται άμεσα με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας.

Εντοπίστηκε και προσήχθη στην Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου ανακρίνεται ως ύποπτη η γυναίκα η οποία φέρεται να σχετίζεται άμεσα με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονής από την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη γυναίκα εντοπίστηκε στην περιοχή της Κατερίνης, όπου προσήχθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που διερευνούν την υπόθεση, για την οποία αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις αφού αργά το απόγευμα ξεκίνησε η εξέτασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσαχθείσα αποπειράθηκε να μπερδέψει τις αρχές αφού πιθανό γνώριζε πως οι αστυνομικοί είχαν την εικόνα και την περιγραφή της, και προσπάθησε να αλλάξει την εμφάνισή της κουρεύοντας τα μαλλιά της.

Η προσαγωγή αναμένεται να  μετατραπεί σε σύλληψη.

Υπενθυμίζεται ότι η 10χρονη είχε εξαφανιστεί την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ επέστρεφε με συμμαθητή της από το σχολείο και εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας, την οποία αρχικά είχε υποδείξει ο μικρός μαθητής, ενώ στην συνέχεια υπέδειξε και η ίδια η Μαρκέλλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα από το στενό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας και πρώην γειτόνισσα, που γνώριζε καλά το παιδί, γι’ αυτό και τα βλέμματα των Αρχών είναι συγκεντρωμένα και σε μέλη της οικογένειας για να μπορέσουν να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιους λόγους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα