Αναγνώρισε η Μαρκέλλα την γυναίκα που την άρπαξε - Αναζητήσεις για τον εντοπισμό της

Εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας
Εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας MOTIONTEAM

Πρόκειται για μια γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας την οποία αναζητούν οι Αρχές για να διαπιστώσουν τα κίνητρα της αρπαγής της ανήλικης

Αναγνώρισε η 10χρονη Μαρκέλλα την γυναίκα που ευθύνεται για την αρπαγή της η οποία πλέον έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τους άντρες του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για να εξετασθεί και να διαπιστωθούν τα κίνητρα αυτής της ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα από το στενό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας που γνώριζε καλά το παιδί γι’ αυτό και τα βλέμματα των Αρχών είναι συγκεντρωμένα και σε μέλη της οικογένειας για να μπορέσουν να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιους λόγους.

ADVERTISING

Αναφορικά με το πιο σημαντικό σημείο της υπόθεσης, η υγεία 10χρονου κοριτσιού βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, σύμφωνα με τους γιατρούς που την παρακολουθούν αλλά και με την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, σύμφωνα με την οποία δεν έχει ασκηθεί σε βάρος της η παραμικρή βία, οποιασδήποτε μορφής.

Το πλέον σημαντικό δηλαδή ερώτημα που οι αστυνομικοί αγωνιούσαν να απαντηθεί, ευτυχώς απαντήθηκε με την καλύτερη έκβαση.

Μετά από ένα δύσκολο 24ωρο όπου το κοριτσάκι τελούσε ακόμα σε καθεστώς σοκ και φόβου, από χθες έχει αρχίσει να εμπιστεύεται και να ξεδιπλώνεται στους παιδοψυχολόγους του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σιγά-σιγά το κοριτσάκι έχει αρχίσει να εξηγεί κάποια σημαντικά πράγματα στους ψυχολόγους, ενώ και οι αστυνομικοί εξετάζουν υλικά κλειστών κυκλωμάτων και προσπαθούν να καταλήξουν στην γυναίκα που την άρπαξε, αλλά και στο άτομο ή τα άτομα που ενδεχομένως κρύβονται πίσω από αυτή.

SHARE:

24Media Network