Θεσσαλονίκη: Ερωτήματα για τον θάνατο της 24χρονης ενώ έκανε μπάνιο

Διαβάζεται σε 2'
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτογραφία αρχείου)
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της, με τα πρώτα στοιχεία να ενισχύουν το σενάριο της ηλεκτροπληξίας. Τι ζητά ο πατέρας της.

Σοβαρά ερωτήματα εγείρονται από τον θάνατο της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της το μεσημέρι της Τετάρτης σε διαμέρισμα στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τη νεαρή γυναίκα βρήκε ο σύντροφός της, ο οποίος κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να καταβάλουν προσπάθειες να την επαναφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισαν το ενδεχόμενο του εγκλήματος και θεωρούν πως επρόκειτο για ηλεκτροπληξία, καθώς η κοπέλα έκανε μπάνιο, ενώ ήταν μόνη της, με ανοικτό θερμοσίφωνα, αλλά και από το γεγονός ότι ήταν ελάχιστα τα λεπτά που ο σύντροφός της έφυγε από το σπίτι για να μεταβεί σε κοντινό κατάστημα.

Ξεσπά ο πατέρας της

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ξέσπασε μιλώντας στο GRTimes: “Χάθηκε ο άγγελος μου, χάθηκε η ακριβή μου κόρη, είναι ένα χτύπημα που δε μπορώ να αντέξω. Νιώθω τόσο αδύναμος μπροστά σε αυτό το κακό που χτύπησε το σπιτικό μου. Πάει το παιδί μου. Εγώ πώς να αντικρίσω το άψυχο σώμα της; Πώς να την αποχωριστώ; Πάει το παιδί μου… Θέλω να μάθω πώς έφυγε, γιατί έφυγε, να μάθω τι συνέβη ακριβώς. Πάει η θυγατέρα μου. Πάει, έφυγε ένα κομμάτι από εμένα. Είμαι ένα ερείπιο χωρίς το παιδί μου”.

Να σημειωθεί πως οι αρχές αναμένουν το σημερινό πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα