Θεσσαλονίκη: “Λουκέτο” στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Πάολα λόγω ηχορύπανσης

Διαβάζεται σε 2'
Πάολα
Πάολα papadakispress.gr

Μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση, ο δήμος Θεσσαλονίκης σφράγισε το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Πάολα στην περιοχή του Μύλου

Λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο που λειτουργεί στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Μύλου και εμφανίζεται η δημοφιλής τραγουδίστρια Πάολα, βάζουν οι υπηρεσίες του δήμου.

Η απόφαση για διακοπή λειτουργίας και σφράγισμα θα ισχύσει από την Τρίτη, 11 Ιουνίου.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης είχε δεχτεί καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής για ηχορύπανση, ενώ τις προηγούμενες δύο εβδομάδες έγιναν συστάσεις και συλλήψεις που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο από την αστυνομία.

Για το θέμα είναι ενημερωμένη και η εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, τις προηγούμενες μέρες και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης είχε αναφερθεί στα προβλήματα της περιοχής κατά την επίσκεψή του σε χώρο πρασίνου που δημιουργήθηκε πρόσφατα στη δυτική πλευρά της πόλης. Αναφερόμενος στη Β’ Δημοτική Κοινότητα, είχε υπογραμμίσει πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν περιορίζεται μόνον στην καθαριότητα της περιοχής αλλά επεμβαίνει και στην αστυνόμευση ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας ειδικά γύρω από τη Γιαννιτσών αλλά και σε καταστήματα που όπως είχε πει, λειτουργούν παράνομα στην ευρύτερη περιοχή.

Χθες ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Εξυπηρέτησης των Πολιτών, Παντελής Καζαντζίδης έλαβε την απόφαση για σφράγιση του καταστήματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη για “λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την ηχορύπανση”. Η σφράγιση του καταστήματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα