Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση σε βάρος 21χρονου

Διαβάζεται σε 1'
Στιγμιότυπο από την επίθεση στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Παρασκευής
Στιγμιότυπο από την επίθεση στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Παρασκευής Caption/Glomex

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από το βίαιο επεισόδιο που σημειώθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, το βράδυ της Παρασκευής. Αγνοούνται οι δράστες.

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση σε βάρος 21χρονου από ομάδα ανηλίκων που σημειώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής (5/4), στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το parallaximag.gr, στην πλατεία Αριστοτέλους, έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον, ομάδα ανήλικων που φορούσαν κουκούλες και μάσκες κυνήγησαν από τη στάση λεωφορείου έναν νεαρό  για άγνωστο λόγο, τον έπιασαν έξω από το γυάλινο περίπτερο του Φεστιβάλ, απέναντι από το Ολύμπιον, τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν αλύπητα.

Περαστικοί τους φώναζαν να σταματήσουν όμως τα χτυπήματα ήταν μεγάλης σφοδρότητας. Στο σημείο έφτασαν μετά από μερικά λεπτά δυνάμεις της Αστυνομίας, όμως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή κινήθηκαν προς την οδό Μητροπόλεως και εξαφανίστηκαν. Αναζητούνται από την Αστυνομία.

Οι εργαζόμενοι στις τοπικές επιχειρήσεις μιλούν για μια ομάδα 10 ατόμων μεταξύ 15-17 χρόνων. Οι περίοικοι διαμαρτύρονται ότι είναι καθημερινό φαινόμενο οι συμπλοκές ανηλίκων στην πλατεία Αριστοτέλους. “Η πλατεία μοιάζει με γκέτο πλέον καθημερινά” αναφέρουν.

Ο νεαρός αποχώρησε με τα πόδια και τη συνοδεία της αστυνομίας.

Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα