Θεσσαλονίκη: Βομβαρδισμένο τοπίο γειτονιά στις Συκιές, μετά από έκρηξη

Διαβάζεται σε 2'
Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε διαμέρισμα στις Συκιές
Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε διαμέρισμα στις Συκιές thestival.gr

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους των Συκεών Θεσσαλονίκης η ισχυρή έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου.

Με βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει η γειτονιά στις Συκιές της Θεσσαλονίκης, όπου σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου έκρηξη, με αποτέλεσμα ένας ένοικος διαμερίσματος να διακομιστεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 20:00, ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στη συμβολή της Κολοκοτρώνη με Ρήγα Φεραίου. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής και διαπίστωσαν πως η έκρηξη οφειλόταν σε διαρροή φιάλης υγραερίου που βρισκόταν στο διαμέρισμα.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ο 25χρονος ένοικος, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος μεταφέρθηκε με εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Από το ωστικό κύμα, σύμφωνα με τη voria.gr, αποκολλήθηκε τμήμα του κιγκλιδώματος του μπαλκονιού του διαμερίσματος κι εκτοξεύτηκαν κουφώματα, γυαλιά από τζάμια και σοβάδες, με αποτέλεσμα να πέσουν στο οδόστρωμα.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε άλλος τραυματισμός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κρότος από την έκρηξη ακούστηκε σε μεγάλη ακτίνα από το διαμέρισμα, ενώ η Πυροσβεστική χρησιμοποίησε τροχό για να κόψει τμήμα από τα κάγκελα στο μπαλκόνι που κρέμονταν στον αέρα μετά την έκρηξη, αποκλείοντας προσωρινά τις δύο οδούς μπροστά από την πολυκατοικία.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 25χρονος βρισκόταν στη διαδικασία να ανάψει σόμπα υγραερίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα