Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα
Το σχολείο του κοριτσιού. MotionTeam

Εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου η 10χρονη Μαρκέλλα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Το κορίτσι περιπλανιόταν με την σχολική τσάντα και εξετάζεται από ειδικούς για να διαπιστωθεί τι συνέβη

Σώα εντοπίστηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί του Σαββάτου η 10χρονη Μαρκέλλα, στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης κοντά στη Νέα Κρήνη, και αρκετά μακριά από την περιοχή που εξαφανίστηκε, από πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί είδαν το κοριτσάκι να περιφέρεται κοντά σε ένα πρατήριο καυσίμων και αμέσως σταμάτησαν την πήραν και την μετέφεραν σε νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αλλά και να εξεταστεί από παιδοψυχολόγους για να διαπιστωθεί τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του, ευδιάθετο, δεν φέρει εμφανή ίχνη κακοποίησης και τα ρούχα του είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ φαίνεται πως έχει κοιμηθεί κιόλας τη νύχτα.

Η πρώτη εικόνα που έχουν οι Αρχές είναι πως όντως μία γυναίκα την είχε πάρει μαζί της και θα προσπαθήσουν μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα