Θρίλερ στα Καλύβια: Υπάλληλος του Κέντρου Υγείας δολοφονήθηκε στο πάρκινγκ

Θρίλερ στα Καλύβια: Υπάλληλος του Κέντρου Υγείας δολοφονήθηκε στο πάρκινγκ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Άγνωστος ή άγνωστοι πυροβόλησαν στο κεφάλι και σκότωσαν τον 60χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής για μια δολοφονία με χαρακτηριστικά εκτέλεσης που διαδραματίστηκε στα Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί εντοπίστηκε νεκρός εντός του υπογείου χώρου στάθμευσης του Κέντρου Υγείας και μέσα στο αυτοκίνητό του, ένας 60χρονος εργαζόμενος του Κέντρου Υγείας και κλήθηκε η Αστυνομία. Αρχικά πήγε κλιμάκιο του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος καθώς οι συνάδελφοί του νόμιζαν ότι ήταν αιφνίδιος θάνατος, σύντομα όμως έγινε αντιληπτό πως ο 60χρονος έφερε τραύματα από πυροβολισμούς στο κεφάλι.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που πραγματοποιούν έρευνα και αυτοψία στον χώρο, κατά την διάρκεια της οποίας εντόπισαν έξω από το αυτοκίνητο κάλυκες πυροβόλου όπλου, καθώς όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στον 60χρονο και τον περίμεναν να πάει στην εργασία του για να τον δολοφονήσουν.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με λήψη καταθέσεων και αναζητούνται τυχόν βιντεοληπτικά υλικά σε μία προσπάθεια να μπορέσουν οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν κίνητρα και δράστη ή δράστες αυτής της εν ψυχρώ εκτέλεσης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα