Το NEWS 24/7 στην Αγριά Βόλου: “Δεν έχει έρθει κανείς” καταγγέλλει κάτοικος

Διαβάζεται σε 1'
Ζημιές στην Αγριά Βόλου από την κακοκαιρία Elias
Ζημιές στην Αγριά Βόλου από την κακοκαιρία Elias INTIME ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αποκαρδιωτικές εικόνες από την Αγριά Βόλου, που υπέστη μεγάλες καταστροφές και ζημιές από την κακοκαιρία Elias. Όλο το χωριό είναι καλυμμένο με λάσπες και φερτά υλικά.

Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Μαγνησίας την Πέμπτη (28/09) και τις αποκαρδιωτικές εικόνες από τις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Elias, μόλις μερικές μέρες μετά από το φονικό πέρασμα του Daniel, μεταφέρει το NEWS 24/7.

Στην Αγριά Βόλου, μία από τις περιοχές που δέχτηκε δύο “χτυπήματα” από καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρές καταιγίδες, οι εικόνες θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο.

Οι δρόμοι καταστράφηκαν από τον μεγάλο όγκο νερού, αγωγοί έσπασαν, αυτοκίνητα θάφτηκαν κυριολεκτικά, ενώ όλο το χωριό είναι γεμάτο από λάσπες και φερτά υλικά. Σπίτια πλημμύρισαν και αντικείμενα παρασύρθηκαν μέσα στα νερά, με τους κατοίκους να προσπαθούν μόνοι τους να καθαρίσουν την περιοχή και να απομακρύνουν πέτρες, χώματα, ακόμη και τούβλα.

“Κανένας δεν έχει έρθει. Και ούτε θα έρθει κανένας” αναφέρει ένας κάτοικος της Αγριάς, που προσπαθεί ολομόναχος να σκουπίσει τις λάσπες έξω από το σπίτι του.

Δείτε το βίντεο του NEWS 24/7 από την Αγριά Βόλου

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα