Βόλος: Η δραματική διάσωση οδηγού από κατοίκους – Μαρτυρία στο NEWS 24/7

Διαβάζεται σε 2'
Μαρτυρία κατοίκου από τον Άναυρο στο NEWS 24/7
Μαρτυρία κατοίκου από τον Άναυρο στο NEWS 24/7 NEWS 24/7

Η Δήμητρα Ντίνα περιγράφει στο NEWS 24/7 πώς μαζί με τον συζυγό της βοήθησαν μια γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητό της που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, πριν εγκλωβιστεί. Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το αμάξι “κολυμπάει” στα λασπόνερα.

Την εικόνα που επικρατεί το πρωί της Πέμπτης (28/9) στην περιοχή του Αναύρου στον Βόλο μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias μεταφέρει το NEWS 24/7 που βρίσκεται στην περιοχή.

Μερικές ώρες νωρίτερα, το ποτάμι στον Άναυρο είχε ξεχειλίσει και τα ορμητικά νερά έμπαιναν σε σπίτια και παρέσυραν ότι έβρισκαν στο πέρασμά τους.

Από ένα αυτοκίνητο που έχει πεταχτεί στην άκρη του δρόμου, χθες βράδυ κατάφερε να διασωθεί μια γυναίκα, όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Βίντεο που εξασφάλισε το NEWS 24/7 κατέγραψε τη στιγμή που παρασύρθηκε η οδηγός.

Η Δήμητρα Ντίνα που με τον σύζυγό της βοήθησαν τη γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητο πριν εγκλωβιστεί, περιγράφει όσα συνέβησαν.

“Η κοπέλα βγήκε από τον ουρανό του αυτοκινήτου, πήδηξε από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο γιατί ήταν εν κινήσει εκείνη τη στιγμή και μπορέσαμε και την τραβήξαμε με δύο κοντάρια μέσα στην αυλή μας. Κι έτσι ίσως σώθηκε.” αναφέρει η κ. Ντίνα.

Περιγράφοντας τις δραματικές εκείνες ώρες, θυμάται ότι δεν μπορούσε να περάσει τίποτα: “Φωνάζαμε στον κόσμο, μακάρι να μπορούσαμε να βγούμε και στη μέση του δρόμου, για να μην μετακινηθεί άλλος άνθρωπος γιατί ό,τι ανέβαινε κατέβαινε από τον ορμητικό χείμαρρο“.

Όπως σημειώνει στη συνέχεια, το ποτάμι δεν είχε ξεχειλίσει την προηγούμενη η φορά. “Μέσα σε λίγες μέρες βλέπουμε να δοκιμαζόμαστε από μια ακόμα βροχή η οποία κατέβασε – ίσως και όλο το βουνό, δεν ξέρω – πέτρες, προφυλακτήρες, πλάκες, κορμούς δέντρων, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, και όλα αυτά ξεπήδησαν από τα προστατευτικά κάγκελα, τα έσπασαν και όλα όπως βλέπετε ήρθαν πάνω στα αυτοκίνητα” περιγράφει στο NEWS 24/7.

“Εκεί στο σπίτι μας ζούσε μια ηλικιωμένη, της φωνάζαμε συνέχεια να βγει από το σπίτι γιατί το νερό είχε φτάσει ως τα γόνατα. Απ’ ότι βλέπετε προσπαθεί να καθαρίσει αλλά δεν καθαρίζεται αυτό το πράγμα, δυστυχώς. Και λογικά δεν θα μπορέσει να ζήσει ξανά άνθρωπος σε ισόγειο. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να σώσουμε ο ένας τον άλλο. Η κατάσταση χθες το βράδυ ήταν ανεξέλεγκτη.” είπε τέλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα