Τραγωδία στη Μύκονο: Νεκρός 39χρονος που συγκρούστηκε με αγελάδα

Διαβάζεται σε 1'
Τροχαίο
Τροχαίο ατύχημα (φωτογραφία αρχείου) iStock

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σε επαρχιακό δρόμο της Μυκόνου, όταν ένας 39χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με αγελάδα. Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου, μετά το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/11), κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνδρας 39 ετών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Cyclades24.gr, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 39χρονος μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με αγελάδα στον επαρχιακό δρόμο Χώρας- Άνω Μεράς.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσα, η αγελάδα πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του, με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του, να συγκρουστεί με το βοοειδές και στη συνέχεια να πέσει στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Action24, η σύγκρουση με την αγελάδα ήταν μετωπική, με αποτέλεσμα τα κέρατα του ζώου να ‘καρφωθούν’, κυριολεκτικά, στην κοιλιά του 39χρονου. Όπως επισημαίνει λίγα μέτρα πιο κάτω βρισκόταν και το υπόλοιπο κοπάδι.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον οδηγό στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σχηματίστηκε δικογραφία και διεξάγεται έρευνα τόσο για τις συνθήκες του δυστυχήματος, όσο και για τον ιδιοκτήτη του βοοειδούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα