Τραγωδία στη Βάρκιζα: Μόλις 18 ετών η μία από τις δύο νεκρές κοπέλες

Διαβάζεται σε 1'
Ασθενοφόρο του EKAB
Ασθενοφόρο του EKAB Eurokinissi

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους μία 18χρονη και ακόμα μία κοπέλα και να τραυματιστούν άλλα τέσσερα άτομα.

Τραγωδία στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Παρασκευής με δύο κοπέλες να χάνουν τη ζωή τους μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη μία τα ξημερώματα στο 26,5ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας, λίγο μετά την Λίμνη Βουλιαγμένης.

Δύο αυτοκίνητα που οδηγούσαν ένας 24χρονος και ένας 19χρονος αντίστοιχα, συγκρούστηκαν μετωπικά και με μεγάλη σφοδρότητα αφού ένας εκ των δύο είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα και είχαν αναπτύξει ταχύτητα.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να σκοτωθούν μία 18χρονη κοπέλα και μία ακόμη αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων και να τραυματιστούν ακόμη τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι δύο οδηγοί και δύο νεαρές επιβαίνουσες.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που απεγκλώβισαν από το ένα αυτοκίνητο τις δύο γυναίκες χωρίς τις αισθήσεις τους.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ενώ έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας και προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο Τμήμα της Τροχαίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα