Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Σήμερα η κηδεία του 15χρονου που έπεσε στο κενό

Διαβάζεται σε 2'
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Σήμερα η κηδεία του 15χρονου που έπεσε στο κενό
e-evros.gr

Η είδηση του θανάτου του άτυχου 15χρονου αγοριού το πρωί του Σαββάτου (16/3) σκόρπισε θλίψη σε όλη την χώρα και ιδιαίτερα στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Σήμερα, Κυριακή (17/03) στις 15:00 το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη, θα πουν το ύστατο χαίρε, οικογένεια, συγγενείς, συμμαθητές και φίλοι στον 15χρονο Γιάννη που “έφυγε” από την ζωή χθες Σάββατο τόσο πρόωρα και με τραγικό τρόπο.

Η είδηση του θανάτου του ανήλικου αγοριού το πρωί του Σαββάτου (16/3) σκόρπισε θλίψη σε όλη την χώρα και ιδιαίτερα στην τοπική κοινωνία. Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το τραγικό δυστύχημα, είναι ανατριχιαστικές.

O 15χρονος μαζί με τον πατέρα του ανέβηκαν στην ταράτσα για να κουβαλήσουν μερικά κιβώτια. Το κακό έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα… Ο Γιάννης πάτησε πάνω στο τζάμι που κάλυπτε τον φωταγωγό για μια σέλφι, όπως είπαν στο Star μάρτυρες:

«Πήγαν στην ταράτσα να κάνουν κάτι και ακούμπησε πάνω σε γυαλί ασφαλείας που ήταν καλυμμένος ο φωταγωγός, όμως δεν άντεξε το βάρος του παιδιού. Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, σαν να σπάει τζαμαρία και να πέφτει κάτι βαρύ», περιέγραψε ένοικος της πολυκατοικίας.

Όπως ανέφερε ο παππούς του 15χρονου, το παιδί πήγε να βγάλει σέλφι, όταν έγινε η τραγωδία: «O πατέρας ήταν λίγο πιο μακριά, μέχρι να δει πού είναι ο Γιάννης, αυτός είχε πέσει. Πήγε πίσω πίσω μάλλον να βγάλει μία σελφι φωτογραφία και έγινε το μοιραίο», δήλωσε.

Οι σκηνές που ακολούθησαν θύμισαν αρχαία τραγωδία. Ο πατέρας μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ήταν σε κατάσταση σοκ, όπως περιέγραψε ένοικος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα