Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 15χρονος – Έπεσε στο κενό μπροστά στον πατέρα του

Διαβάζεται σε 2'
ΕΚΑΒ
ΕΚΑΒ EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ένας 15χρονος έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του. Εκτελούσαν μαζί εργασίες στην ταράτσα.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου ενός 15χρονου αγοριού στην Αλεξανδρούπολη, το πρωί του Σαββάτου (16/3).

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το e-vros.gr, ο 15χρονος εκτελούσε εργασίες μαζί με τον πατέρα του στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε και, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Ο πατέρας είδε τον γιο του να πέφτει στο κενό μη μπορώντας να αντιδράσει, όπως αναφέρει το Thesstoday.gr, που μεταδίδει εικόνες από το σημείο της τραγωδίας.

 

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με το Evros-news, έπεσε στο κενό στον φωταγωγό του σπιτιού του από τον 5ο όροφο, ενώ έκανε εργασίες στην ταράτσα μαζί με τον πατέρα του. Ο πατέρας του παιδιού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ακόμα δεν μπορεί να εξηγήσει στους αστυνομικούς πως ακριβώς συνέβη το τραγικό περιστατικό που στοίχισε την ζωή στον 15χρονο γιο του. Όλες οι εκτιμήσεις όμως συγκλίνουν ότι πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα.

Φωτογραφία από το σημείο της τραγωδίας
Φωτογραφία από το σημείο της τραγωδίας Thesstoday.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα