Τρόμος σε πτήση για Κεφαλονιά: “Τα παιδιά έκλαιγαν, νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου”

Τρόμος σε πτήση για Κεφαλονιά: “Τα παιδιά έκλαιγαν, νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου”
Αεροσκάφος της Sky Express, Αρχείο Eurokinissi

Το αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν περίπου 90 άτομα αντιμετώπισε μηχανική βλάβη και έκανε δύο αποτυχημένες απόπειρες προσγείωσης εν μέσω κακοκαιρίας.

Στιγμές αγωνίας έζησαν, το βράδυ της Κυριακής, οι επιβάτες πτήσης της Sky Express από την Αθήνα για την Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν επιβάτες στον Ant1, η πτήση 260 της Sky Express απογειώθηκε με πολύωρη καθυστέρηση από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” και λίγη ώρα αργότερα, ο πιλότος ενημέρωσε ότι είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών εξαιτίας μηχανικής βλάβης.

Το αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν περίπου 90 άτομα, έκανε δύο αποτυχημένες απόπειρες προσέγγισης, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας, πριν καταφέρει τελικά να προσγειωθεί περίπου μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα.

Σε κατάσταση-σοκ οι επιβάτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

“Ήταν τρία μικρά παιδιά ασυνόδευτα και τρία – τέσσερα βρέφη αλλά και άνθρωποι που είχαν προβλήματα υγείας. Τα παιδάκια έκλαιγαν, ήταν σε πανικό, είχαν χάσει το χρώμα τους. Εγώ νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου. Πέρα από την ανακοίνωση που μας πανικόβαλε, υπήρχαν αναταράξεις φοβερές” είπε επιβάτης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο OPEN.

“Μετά από 40 λεπτά πτήσης, που θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στην Κεφαλονιά γιατί τόσο διαρκεί η πτήση, κάνει ο πιλότος την πρώτη προσπάθεια προσγείωσης. Εκεί ήταν που πραγματικά, επειδή εγώ καθόμουν και στο παράθυρο, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Το αεροπλάνο ενώ είχε μπει στον άξονα του διαδρόμου για να προσγειωθεί, ήταν με τις «πάντες» και τότε αποφάσισε ο πιλότος να το σηκώσει. Και αυτό νομίζω ήταν που μας έσωσε” συνέχιζε ο επιβάτης, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του πιλότου ηρωική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα