Βαλσαμίδης: “Σκηνοθέτησαν τη δολοφονία”, λέει η αδελφή του

Βαλσαμίδης: “Σκηνοθέτησαν τη δολοφονία”, λέει η αδελφή του
Στράτος Βαλσαμίδης: "Σκηνοθέτησαν τη δολοφονία του", λέει η αδελφή του εφημερίδα Real News

Συνεχίζεται το "θρίλερ" με τον μυστήριο θάνατο του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη. Τι δηλώνουν η αδελφή του και η δικηγόρος της οικογένειας για τα ευρήματα.

Η συγκλονιστική υπόθεση του 34χρονου ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, που βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στις 13 Δεκεμβρίου 2019, μία βδομάδα μετά την εξαφάνισή του, συνεχίζει να φέρει ερωτηματικά, αφού οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε δεν έχουν διαλευκανθεί και η υπόθεση έχει μετατραπεί σε “θρίλερ”.

Η αδελφή του άτυχου ηθοποιού, Στεφανία Αναγνωστάτου, η οποία ψάχνει ακόμη απαντήσεις στα ερωτήματα γύρω από το μυστήριο του θανάτου του, περιέγραψε στην εφημερίδα “Realnews” τον αγωνιώδη τρόπο με τον οποίο αναζητούν μάρτυρες και συλλέγουν πληροφορίες για τον θάνατο του Στράτου Βαλσαμίδη μαζί με τη μητέρα της.

Όπως είπε: “Δεν πρόκειται να το αφήσουμε να ξεχαστεί. Στην οδό Μικράς Ασίας στης περιοχής εντοπίστηκαν δύο κάμερες, στις οποίες δεν είχε σβηστεί το υλικό, από μια εταιρεία και από τον σταθμό της Πυροσβεστικής, τα οποία εξετάζει η Αστυνομία. Επίσης, μια άλλη κάμερα στο ψυχικό φαίνεται να δείχνει το αυτοκίνητο του αδελφού μου να κινείται, με δύο άλλα άτομα στο εσωτερικό του, πριν εκείνος βρεθεί νεκρός. το μυστικό του θανάτου του βρίσκεται εκεί γύρω”.

Η αδελφή του και η μητέρα του δήλωσαν, επίσης, στην εφημερίδα πως ψάχνουν ξανά τα προσωπικά του αντικείμενα, τις σημειώσεις του και την ατζέντα του, μήπως τους διέφυγε κάτι, ενώ κλείνουν ραντεβού με άτομα από την περιοχή και συναντούν πρόσωπα που ίσως να ξέρουν κάτι.

Ο Στράτος Βαλσαμίδης anikolouli.gr

Η δικηγόρος της οικογένειας, Σοφία Πολυζωγοπούλου, τόνισε πως έχουν αιτηθεί την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να διαπιστωθεί με ποιους ήρθε σε επαφή το θύμα. “Από την έρευνα αυτή θα διαπιστωθεί και σε ποια σημεία εξέπεμψε η κεραία του κινητού τηλεφώνου του κατά το διάστημα της εξαφάνισης και μέχρι τον εντοπισμό του”, πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής, αλλά και τις διαπιστώσεις του τεχνικού συμβούλου-ιατροδικαστή της οικογένειας, Σωκράτη Τσαντίρη, η θέση στην οποία βρέθηκε ο Στράτος Βαλσαμίδης, δηλαδή καθισμένος στο πίσω κάθισμα του οχήματός του, δεν είναι αυτή που είχε και κατά τον χρόνο θανάτου του. Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε ύπτια θέση, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι κάποιοι τον μετέφεραν στο σημείο που τελικά εντοπίστηκε.

“Επίσης το πτώμα έφερε μώλωπες στα άνω και κάτω άκρα που δεν συνδέοντα με τον μηχανισμό θανάτου, είναι όμως συμβατοί με μετακίνηση”, πρόσθεσε η κ. Πολυζωγοπούλου. “Όλα αυτά δείχνουν πως το σημείο και ο τρόπος με τον οποίο εντοπίστηκε ο αδελφός μου ήταν σκηνοθετημένα”, επιμένει η αδελφή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα