Βασίλης Καρράς: Στο λαϊκό προσκύνημα ο Νίκος Ανδρουλάκης – “Τον αγάπησε όλη η Ελλάδα”

Διαβάζεται σε 2'
Βασίλης Καρράς: Στο λαϊκό προσκύνημα ο Νίκος Ανδρουλάκης – “Τον αγάπησε όλη η Ελλάδα”
PRINTSCREEN

Στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου τίθεται προς λαϊκό προσκύνημα η σορός του Βασίλη Καρρά, βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Τα λόγια του για την απώλεια του σπουδαίου τραγουδιστή.

Φόρο τιμής στον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, απέτινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Εξερχόμενος από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας όπου τίθεται προς λαϊκό προσκύνημα η σορός του «άρχοντα» του λαϊκού τραγουδιού, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

«Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά, ενός πολύ μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη, ο οποίος μας κράτησε συντροφιά για δεκαετίες. Ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος που ήθελε να προσφέρει στον συνάνθρωπο του. Τον αγάπησε όλη η Ελλάδα, εκατομμύρια Έλληνες», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε «είναι η ελάχιστη υποχρέωση σήμερα να τιμήσουμε σήμερα τη μνήμη του, το τι περάσαμε κοντά του, με τη μοναδική του φωνή».

Η σορός του Βασίλη Καρρά αναμένεται να παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι αργά το βράδυ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, στη Θεσσαλονίκη αναμένονται περί τα 35 τουριστικά λεωφορεία με θαυμαστές του λαϊκού καλλιτέχνη όπως και άτομα που θα αφιχθούν με τον σιδηρόδρομο, αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Αύριο, Τετάρτη (27/12) θα γίνει η ταφή του στις 12:00 το μεσημέρι στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη για τον Βασίλη Καρρά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα