Βέροια: Νεκρές δύο γυναίκες από αυτοκίνητο που έπεσε σε στάση λεωφορείου

Διαβάζεται σε 2'
Τροχαίο δυστήχημα στη Βέροια
Τροχαίο δυστύχημα στη Βέροια verianet.gr

Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στη Βέροια, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε στη στάση λεωφορείου όπου περίμεναν.

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας (1/4) στην τοπική κοινότητα Πατρίδας Ημαθίας, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος έχασε τον έλεγχο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κατέληξε σε στάση λεωφορείου.

Στην στάση ανέμεναν μία 68χρονη Ελληνίδα και μία 20χρονη από την Αλβανία, οι οποίες παρασύρθηκαν και υπέστησαν θανάσιμους τραυματισμούς. Το περιστατικό συνέβη στις 9.40 το πρωί, στο 6ο χλμ του οδικού δικτύου που συνδέει τη Βέροια με τη Σκύδρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου δυστυχώς κατέληξαν.

Άντρες της Τροχαίας που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στην σύλληψη του οδηγού για ανθρωποκτονίες από αμέλεια, ενώ ελήφθη και δείγμα αίματος για τοξικολογικές εξετάσεις. Παράλληλα ο οδηγός εξετάζεται για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη που οδήγησε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το verianet.gr, το τροχαίο σημειώθηκε, όταν διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση από τη Βέροια προς Νάουσα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, και συγκρούστηκε σε στάση λεωφορείου. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε στον τσιμεντένιο περίβολο οικείας, τον οποίο συνέθλιψε και στη συνέχεια ανετράπη.

Κατά τη σφοδρότατη σύγκρουση η μία γυναίκα εκτοξεύθηκε από το σημείο που βρισκόταν, σε απόσταση πάνω από 15 μέτρα και κατέληξε στο τσιμεντένιο προαύλιο παρακείμενης κατοικίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το συμβάν

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με το τραγικό συμβάν αναφέρεται:

“Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα