Βιασμός 24χρονης: Έφτασαν στο ΑΠΘ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

Βιασμός 24χρονης: Έφτασαν στο ΑΠΘ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών
INTIME

Έφτασαν στο ΑΠΘ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας από το εργαστήριο της Ελβετίας. "Θα ζητήσουμε αντιδείγμα και τρίχες", λέει ο τεχνικός σύμβoυλός της

Έφτασε το πολυπόθητο e-mail από το εργαστήριο της Βέρνης στην Ελβετία, που περιέχει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, τα αποτελέσματα θα ενσωματωθούν σε εκείνα που προέκυψαν από το εργαστήριο του ΑΠΘ και στη συνέχεια θα συνταχθεί ένα ενιαίο πόρισμα που θα φτάσει στα χέρια της ανακρίτριας. Υπενθυμίζεται ότι στην ανάλυση DNA που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματός της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν είχε βρεθεί υλικό.

Νωρίτερα ο Δημήτρης Γαλεντέρης, τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης μιλώντας στο thesstoday, είπε οτι θα ζητήσει από την ανακρίτρια αντίγραφο των αποτελεσμάτων ενώ άφησε αιχμές για τους λόγους που εστάλησαν τα δείγματα στην Ελβετία.

“Θεωρώ μη ενδεδειγμένο το γεγονός ότι εστάλησαν τα δείγματα στην Ελβετία ενώ υπάρχουν εργαστήρια στην Ελλάδα. Ας έστελνε δείγμα επαλήθευσης σε ένα εργαστήριο στην Ελλάδα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να τα στείλουν στην Ελβετία. Θα ζητήσουμε αντιδείγμα και τρίχες, δεν τελειώνει η έρευνα. Αυτοί νομίζουν με μισή ώρα εξετάσεων ότι τελείωσαν”, τόνισε ο κ. Γαλεντέρης.

Μεταφέροντας λόγια της 24χρονης ο ίδιος ανέφερε ότι “αφού κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε είχε πλήρη αμνησία. Αυτά όλα δεν δικαιολογούνται από μια απλή κατανάλωση αλκοόλης, η ίδια αναφέρει και φοβάται ότι έχει καταναλώσει κάποια τοξική ουσία”, σημείωσε ο κ.Γαλεντέρης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα