Βόλος: Μάχη για τη ζωή του δίνει 33χρονος – Τον πυροβόλησαν στο κυνήγι

Διαβάζεται σε 1'
Βόλος: Μάχη για τη ζωή του δίνει 33χρονος – Τον πυροβόλησαν στο κυνήγι
ISTOCK

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή 33χρονο δίνουν οι γιατροί στο νοσοκομείο Βόλου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από λάθος, κατά τη διάρκεια κυνηγιού.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου ένας 33χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού το μεσημέρι του Σαββάτου (2/12).

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το TheNewspaper.gr, το ατύχημα σημειώθηκε στη δασική περιοχή της Πρόπαν στο Καλαμάκι Πηλίου στις 4 το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από απροσεξία ο φίλος του 33χρονου τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε σοβαρά κατά τη διάρκεια του κυνηγιού. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν οι δύο κυνηγοί φορούσαν προστατευτικά γιλέκα για να βλέπουν ο ένας τον άλλο.

Το περιστατικό ερευνά το Αστυνομικό τμήμα Ν. Πηλίου, που διεξάγει την προανάκριση, ενώ οι γιατροί δίνουν τιτάνια μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το θύμα έχει πληγεί από εννιάβολο όπλο στον κρόταφο και μεταφέρθηκε στο “δέλτα” Αργαλαστή με τζιπ και εκεί παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα