Βόλος: Οδηγός έπεσε από γέφυρα – Εντοπίστηκε απανθρακωμένος στο όχημά του

Διαβάζεται σε 1'
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου ISTOCK

Όχημα εξετράπη της πορείας του στο Βόλο και έπεσε στο κενό από γέφυρα. Ο οδηγός εντοπίστηκε απανθρακωμένος από δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (26/2), στην περιοχή του Νέου Πλατάνου Αλμυρού Βόλου, με θύμα έναν οδηγό οχήματος, ηλικίας 50-55 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο μετά τις 11 το βράδυ ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στον Νέο Πλάτανο στον Αλμυρό Βόλου. Στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης του αυτοκίνητου, διαπίστωσαν ότι εντός του βρίσκονταν ο οδηγός, που δυστυχώς έχασε τη ζωή του με τον πλέον φρικτό τρόπο.

Όπως αναφέρεται, ο οδηγός του οχήματος κινούνταν με το αυτοκίνητό του έξω από το χωριό Ν. Πλάτανος και ενώ διέσχιζε μια γέφυρα, κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο κενό. Από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης, το αυτοκίνητο ανεφλέγη, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να καεί.

Είναι άγνωστο αν ο άτυχος οδηγός ήταν ζωντανός μετά την πτώση ή αν η φωτιά τον εγκλώβισε και βρήκε το θάνατο μέσα στις φλόγες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα