Βόμβα στη Σταδίου: Παρατημένη μοτοσυκλέτα εξετάζεται ως το όχημα διαφυγής των δραστών

Διαβάζεται σε 1'
Βόμβα στη Σταδίου: Παρατημένη μοτοσυκλέτα εξετάζεται ως το όχημα διαφυγής των δραστών
Εκρηκτικός μηχανισμός έξω απο το υπουργείο Εργασίας, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 EUROKINISSI ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Έλεγχο σε μοτοσικλέτα που εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν οι αρχές, χωρίς όμως να έχει διακριβωθεί απολύτως ο συσχετισμός της με τους δράστες

Στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών μεταφέρθηκε μία μοτοσικλέτα που εντοπίστηκε πριν από μερικές ημέρες στο κέντρο της Αθήνας από την Αντιτρομοκρατική.

Καθώς φαίνεται από τα βιντεοληπτικά υλικά να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της μηχανής που χρησιμοποίησαν οι βομβιστές στο Υπουργείο Εργασίας για την διαφυγή τους, μεταφέρθηκε σε Εγκληματολογικά Εργαστήρια για την λήψη τυχόν αποτυπωμάτων ή γενετικών υλικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος στην συγκεκριμένη μοτοσικλέτα έχει ολοκληρωθεί, χωρίς όμως να έχει διακριβωθεί απολύτως ο συσχετισμός της με τους δράστες.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται για το Υπουργείο Εργασίας, το Γουδί αλλά και για την επιστολή που κατέληξε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Ειδικά για το Υπουργείο Εργασίας προβληματίζει το γεγονός ότι υπήρξε μία προφορική ανάληψη για την τοποθέτηση της βόμβας χωρίς όμως ακόμη να έχει δημοσιευτεί αναλυτικό κείμενο ανάληψης ευθύνης με τις θέσεις της οργάνωσης που ανέλαβε την ευθύνη, ενώ μετά και την επιστολή-βόμβα στα δικαστήρια έχει δοθεί εντολή από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για αυστηροποίηση των μέτρων και των ελέγχων σε κρίσιμες Υπηρεσίες και δημόσιους οργανισμούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα