Σοκαριστικό τροχαίο στη Βουλιαγμένη με δύο νεκρούς και τραυματίες

Διαβάζεται σε 2'
Σοβαρό τροχαίο (φωτογραφία αρχείου)
Σοβαρό τροχαίο (φωτογραφία αρχείου) eurokinissi

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) το βράδυ της Τρίτης.

Σοβαρό τροχαίο με δύο νεκρούς σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, λίγο μετά από τις 23.00 στην παραλιακή (λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή).

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, τα οποία μετά τη σύγκρουση μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδηρικών. Υπάρχουν φόβοι για άνοδο του αριθμού των θυμάτων.

Τροχαίο
Τροχαίο ERT

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο σημείο σημειώθηκε παράσυρση δύο πεζών μετά από την καραμπόλα των οχημάτων, εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε σοβαρά και ο άλλος ελαφρά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα-τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ενός ατόμου που έχασε τη ζωή του.

Σοβαρό τροχαίο
Σοβαρό τροχαίο ERT

Η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Προανάκριση από την Τροχαία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων από τα οχήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα