Βρέθηκε η 16χρονη Μαρία που εξαφανίστηκε στον Πειραιά

Βρέθηκε η 16χρονη Μαρία που εξαφανίστηκε στον Πειραιά
Το χαμόγελο του παιδιού Eurokinissi

Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του 16χρονου κοριτσιού - Εντοπίστηκε στην περιοχή της Νίκαιας από αστυνομικούς.

Μια ακόμη υπόθεση εξαφάνισης ανήλικου παιδιού έληξε χάρη στις ενέργειες δημοσιότητας και της άμεσης κινητοποίησης πολιτών και αρχών.

Η Μαρία Π. εξαφανίστηκε στις 3 Δεκεμβρίου από το σπίτι της στον Πειραιά και βρέθηκε στην περιοχή της Νίκαιας από αστυνομικούς, οι οποίοι την αναγνώρισαν και έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά στην υγεία της και να βρεθεί σε ασφαλές περιβάλλον.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοινώνει πως βρίσκεται δίπλα στην Μαρία και την οικογένεια της, την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Όπως αναφέρει, με την βοήθεια όλων ένα ακόμη παιδί βρέθηκε και είναι ασφαλές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα