Χαλκιδική: Έδεσαν σε δέντρο και βασάνισαν 16χρονο για χρέος από ναρκωτικά

Χαλκιδική: Έδεσαν σε δέντρο και βασάνισαν 16χρονο για χρέος από ναρκωτικά
Σχοινί σε δέντρο Getty Images/iStockphoto

Συνελήφθησαν 17χρονος και 18χρονος στη Χαλκιδική σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εξύβριση, απειλή, σωματική βλάβη και παράνομη βία

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες 17 και 18 ετών στο Στρατώνι Χαλκιδικής για εκβίαση, εξύβριση, απειλή, σωματική βλάβη και παράνομη βία σε βάρος ενός 16χρονου.

Αρχικά, ο 18χρονος που ήταν γνωστός του θύματος, τον προσέγγισε και τον μετέφερε με το μηχανάκι του σε ερημική δασική τοποθεσία. Τον άφησε εκεί και επέστρεψε στο σημείο μαζί με τον 17χρονο, όπου και οι δύο τον εξύβρισαν, τον απείλησαν και τον χτύπησαν με τα χέρια τους στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, τον έδεσαν σε δέντρο με σχοινί και μονωτική ταινία, απαιτώντας να τους καταβάλει 400 ευρώ, λόγω οφειλής 50 ευρώ που προέκυψε από διάθεση στο θύμα μικροποσότητας κάνναβης, πριν από τρεις μήνες, για την οποία δεν είχε δώσει χρήματα στον 17χρονο.

Τα βασανιστήρια στα οποία τον υπέβαλαν έφτασαν στο σημείο να τα τραβήξουν και βίντεο με το κινητό τηλέφωνο του 17χρονου.

Το θύμα κάλεσε τον 58χρονο πατέρα του στο τηλέφωνο ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία και μαζί με αστυνομικούς από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας, έφτασαν στο σημείο, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν.

Το κινητό τηλέφωνο του 17χρονου κατασχέθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση, ενώ κατασχέθηκαν και τα ως πειστήρια και τα μέσα δέσμευσης που χρησιμοποίησαν οι δράστες σε βάρος του θύματος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα