Χαλκιδική: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για πορνογραφία σε βάρος 11χρονου

Διαβάζεται σε 2'
Χαλκιδική: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για πορνογραφία σε βάρος 11χρονου
iStock

Στη σύλληψη δύο ανηλίκων, 13 και 15 ετών, προχώρησαν οι Αρχές στη Χαλκιδική για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφία σε βάρος 11χρονου.

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν σε περιοχή της Χαλκιδικής, έπειτα από καταγγελία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφία σε βάρος ενός 11χρονου.

Πρόκειται για έναν 13χρονο και έναν 15χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της εξύβρισης, σωματικής βλάβης, απειλής, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, οι δύο ανήλικοι, κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Ιουνίου 2024 έως αρχές Ιουλίου 2024, απειλούσαν, εξύβριζαν και ασκούσαν σωματική βία σε βάρος του 11χρονου, ενώ επιπλέον προέβαιναν σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά του ενώ ο ένας εκ των δύο τον φωτογράφιζε και τον βιντεοσκοπούσε.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των συλληφθέντων θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

  • Τηλεφωνικά: 11188
  • Στέλνοντας e-mail στο: [email protected]
  • Μέσω twitter: @CyberAlertGR
  • Μέσω του gov.gr στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα/ Καταγγελίες / Καταγγελίες για εγκλήματα κυβερνοχώρου
  • Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smartphones): CYBERΚΙD

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα