Χανιά: Νέες κινητοποιήσεις των κτηνοτρόφων

default image

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι κτηνοτρόφοι των Χανίων οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν δυναμικά την επίλυση των προβλημάτων τους

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι κτηνοτρόφοι των Χανίων οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν δυναμικά την επίλυση των προβλημάτων τους. Αυτή τη φορά θα αποκλείσουν τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες ενώ προτίθενται να διαμαρτυρηθούν και στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Κοντό ο οποίος το Σάββατο αναμένεται στο Ρέθυμνο . 

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κτηνοτρόφων του νομού Μανώλης Επιτροπάκης οι κτηνοτρόφοι των Χανίων είναι αποφασισμένοι να στείλουν σαφές μήνυμα στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Κοντό ότι δεν υποχωρούν αν δε δοθούν άμεσα λύσεις στα αιτήματα τους 

Οι κτηνοτρόφοι των Χανίων εξήγγειλαν σήμερα νέο κύκλο κινητοποιήσεων. Την επόμενη Πέμπτη θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών σε μια προσπάθεια να πιέσουν το υπουργείο να ανταποκριθεί στα αιτήματα τους.

“Ο φετινός χειμώνας προμηνύεται ιδιαίτερα θερμός και ο κτηνοτροφικός κόσμος έχοντας εξαντλήσει τα όρια της ανοχής του , είναι αποφασισμένος να οδηγήσει τον κλάδο σε ανάκαμψη” τόνισε ο κύριος Επιτροπάκης. Οι κτηνοτρόφοι του νομού ζητούν τη λήψη μέτρων στήριξης της κτηνοτροφίας.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα