Ζωγράφου: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών έξω από τις φοιτητικές εστίες

Διαβάζεται σε 1'
Τόπος εγκλήματος
Εικόνα αρχείου INTIME

Διακινητής ναρκωτικών εντοπίστηκε στην οδό Ταξίλου, εκεί που είχε γίνει η εμπρηστική επίθεση στα σχολικά λεωφορεία. Στην κατοχή του βρέθηκαν 144 γραμμ. κοκαΐνης κατανεμημένα σε δόσεις.

Συνελήφθη απογευματινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ένας 28χρονος Έλληνας, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο, μαζί με ένα ακόμη άτομο, εντός παρκαρισμένου οχήματος εξωτερικά των φοιτητικών εστιών και τους κάλεσαν σε έλεγχο. Ο δράστης εντοπίστηκε στην οδό Ταξίλου που είχε γίνει η εμπρηστική επίθεση στα σχολικά λεωφορεία.

Από την έρευνα στην κατοχή του 28χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 13 επιμελώς κρυμμένες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 12,7 γραμμ.

Στη συνέχεια σε έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί σε μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε ο 28χρονος για την αποθήκευση των ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν 144 γραμμ. κοκαΐνης που κατανεμημένα σε πλήθος νάιλον συσκευασιών και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα