Ένταση στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ κατά του ΝΑΤΟ

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά το τέλος  τις μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης στην Λάρισα  για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ,όταν μέλη του ΠΑΜΕ  προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούνε «παρελαύνοντας» στον  Υφυπουργού Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη.  (EUROKINISSI// ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ)
Επεισόδια σημειώθηκαν κατά το τέλος τις μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης στην Λάρισα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ,όταν μέλη του ΠΑΜΕ προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούνε «παρελαύνοντας» στον Υφυπουργού Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη. (EUROKINISSI// ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ) EUROKINISSI

Μικρής έκτασης επεισόδια στη συγκέντρωση μελών του ΠΑΜΕ κατά του ΝΑΤΟ έξω από το Μέγαρο Μουσικής

Από μικροεπεισόδια σημαδεύτηκε συγκέντρωση μελών του ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με αφορμή την εκεί παρουσία του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Αντερς Φογκ Ράσμουσεν, στο πλαίσιο ημερίδας.

Τα μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν όταν άνδρες των ΜΑΤ προχώρησαν στη ρίψη χημικών για να απωθήσουν τους διαδηλωτές. Λίγο αργότερα ηρέμησαν τα πνεύματα και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνεχίζεται.

Ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας επισκέπτεται την Αθήνα με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από την προσχώρηση της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ στις 18 Φεβρουαρίου 1952. Το μεσημέρι θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα.

Οι Ράσμουσεν και Δήμας είναι ομιλητές στην ημερίδα "Ελλάδα και ΝΑΤΟ: παρόν και μέλλον" που διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι δρόμοι γύρω από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση λόγω της συγκέντρωσης, ενώ τα κυκλοφοριακά προβλήματα εντείνει η ξαφνική βροχόπτωση.

SHARE:

24Media Network