Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο Κοντομηνάς. Εντολή να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο Κοντομηνάς. Εντολή να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ALPHA ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ALPHA ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την Τρίτη απολογείται ο Δημήτρης Κοντομηνάς για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Σε βάρος του έχει εκδωθεί ένταλμα σύλληψης. Τον εξέτασε ιατροδικαστής.

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, έλαβε από την ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, κατηγορούμενος στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ο κ. Κοντομηνάς αντιμετωπίζει στην υπόθεση του Ταμιευτηρίου τις κατηγορίες της απάτης, άμεσης συνέργειας σε απιστία και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Στην κλινική όπου νοσηλεύεται, μετέβη ο ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Νωρίτερα, ο ιατροδικαστής, που τον επισκέφθηκε, υπέδειξε, τη μεταφορά του σε δημόσιο νοσοκομείο.

Κατ’ εντολή του ανακριτή Διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση Γιώργου Ανδρεάδη, τον επιχειρηματία -σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- επισκέφθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να αποφανθεί για την κατάσταση της υγείας του.

Πάντως οι συνεργάτες του Δ. Κοντομηνά διαψεύδουν  ότι ιατροδικαστής επισκέφθηκε τον επιχειρηματία σε ιδιωτική κλινική, όπου νοσηλεύεται.

Δικαστικές πηγές, πάντως, επιβεβαιώνουν πως ο ιατροδικαστής είπε ότι πρέπει ο κ. Κοντομηνάς να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του.

Στο μεταξύ, με δήλωσή του, ο Θανάσης Βαρλάμης, συνήγορος του πρώην επικεφαλής του ΤΤ, Άγγελου Φιλιππίδη, χαρακτηρίζει την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του εντολέα του «απαράδεκτη» καθώς, όπως τονίζει, δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για τη σύλληψη του κ. Φιλιππίδη.

Ο δικηγόρος δηλώνει, επίσης, ότι ήδη έχει ενημερώσει τον ανακριτή πως ο κ. Φιλιππίδης βρίσκεται εκτός Ελλάδας και επισπεύδει την επιστροφή του, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα