Έντονη αντιπαράθεση Ζήγρα-Οικονομίδη στη δίκη Τσοχατζόπουλου

Έντονη αντιπαράθεση Ζήγρα-Οικονομίδη στη δίκη Τσοχατζόπουλου

Κόντρα μεταξύ του Νίκου Ζήγρα και του Αστέριου Οικονομίδη στη δίκη Τσοχατζόπουλου, με φόντο το ρόλο του πρώην υπουργού στην αγοραπωλησία του ακινήτου της οδού Κεφαλληνίας

Πόλεμος ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης μεταξύ του Νίκου Ζήγρα και του Αστέριου Οικονομίδη, οι οποίοι προσπάθησαν να ρίξουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη.

Αφορμή στάθηκε η κατάθεση του μάρτυρα Ευάγγελου Κατσάνου, μισθωτή του ακινήτου στην οδό Κεφαλληνίας 45.

”Όλα τα κουτσομπολιά έλεγαν τότε ότι αγοράζει η οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Μου ζήτησαν να φύγω από το ακίνητο” είπε ο μάρτυρας.

”Πρώτη φορά έζησα στη ζωή μου τέτοιο πόλεμο. Μου έστελναν συνεχώς το ΣΔΟΕ και το υγειονομικό. Μέσα μου σήμερα πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν από τον Άκη Τσοχατζόπουλο”. Ο μάρτυρας είπε ότι ήρθε και τον βρήκε ο Αστέριος Οικονομίδης και του συστήθηκε ως εκπρόσωπος της Torcasso.

Από την πλευρά του ο Αστ.Οικονομιδης το αρνήθηκε: ”Ο Ζήγρας είχε εμφανιστεί ως εκπρόσωπος ξένων εταιριών που ήθελαν να αγοράσουν ακίνητα στην Ελλάδα”. Τότε παρενέβη ο Ζήγρας και λέει: ”Ο Οικονομίδης ερχόταν στο γραφείο του Τσοχατζόπουλου. Γιατί δεν το λέτε; Γιατί δεν λέτε ότι σας πλήρωνε ο Τσοχατζόπουλος;”.

”Με τον Τσοχατζόπουλο είχα μόνο δύο επαφές. Ο Ζήγρας δεν άφησε να φανεί ότι είναι πίσω του ο Άκης” απάντησε ο Οικονομίδης.

 Και ο Ν.Ζήγρας ανταπάντησε: ”Ψέμματα κ. Πρόεδρε. Ερχόταν στο γραφείο και του άνοιγε τα πλάνα ο Ακης και του έδινε χρήματα. Του έκοβε μια απόδειξη στο όνομα μου, για να μην φαίνεται αυτός”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα