Επεισόδια σε στρατόπεδο της Φλώρινας - Τραυματίστηκε ο δήμαρχος Αμυνταίου

Επεισόδια σε στρατόπεδο της Φλώρινας - Τραυματίστηκε ο δήμαρχος Αμυνταίου

Κάτοικοι και φορείς του Αμυνταίου συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ έξω από το στρατόπεδο της περιοχής, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δημάρχου (vid)

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (04/09) έξω από το στρατόπεδο Παπαπέτρου, στο Αμύνταιο της Φλώρινας, με κατοίκους και φορείς της περιοχής να συγκρούονται με τα ΜΑΤ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δημάρχου.

Οι κάτοικοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση, προκειμένου να εμποδίσουν την μεταφορά αρμάτων από το στρατόπεδο, το οποίο πρόκειται να σταματήσει τη λειτουργία του. Τα αίματα άναψαν όταν αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να τους απομακρύνουν. Ακολούθησε συμπλοκή, με τον δήμαρχο Αμυνταίου Μάκη Ιωσηφίδη να τραυματίζεται στον αυχένα και τη μέση. Αμέσως διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Αμυνταίου Μέλη Γιαννιτσοπούλου, οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν πάει από τα ξημερώματα στο στρατόπεδο και δεν επέτρεπαν τη διέλευση οχημάτων και πεζών γύρω από αυτό, προκειμένου να ξεκινήσει η μεταφορά αρμάτων και εξοπλισμού.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και anapodoi.blogspot.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ένταση σε στρατόπεδο στη Φλώρινα

SHARE:

24Media Network