ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Η πρώτη κατοικία στο επίκεντρο

Προστασία πρώτης κατοικίας, τέλος: Επιδότηση έως 210 ευρώ σε δάνεια με υποθήκη ή προσημείωση - Ποιους αφορά

Έναρξη του νέου εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών νοικοκυριών και επιχειρήσεων - χρηστικές πληροφορίες αναφορικά με τις διαδικασίες.

Κλειστά καταστήματα, ενοικιαστήρια και λουκέτα στο κέντρο της Αθήνας, ενω βρισκόμαστε στο 3ο locdown για τον περιορισμό της πανδημίας

Ποιοι πάνε "ταμείο" τη Μ. Εβδομάδα - Οι πληρωμές σε Επιστρεπτέα 7, επιδόματα, Δώρο Πάσχα, συντάξεις

Σημαντική ρευστότητα που υπερβαίνει σημαντικά τα 2 δισεκ. ευρώ αναμένεται να πέσει στην αγορά τις μέρες αυτές καθώς ξεκινά κύκλος πληρωμών για διάφορα προγράμματα και υποχρεώσεις του δημοσίου.

Πέντε μέτρα στήριξης για νοικοικυριά και επιχειρήσεις - Νέος "διπλός" κύκλος Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Πέντε μέτρα στήριξης για νοικοικυριά και επιχειρήσεις - Νέος "διπλός" κύκλος Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Σε 1,5 δισ. ευρώ ανέρχεται η συνολική χρηματοδότηση του 6ου και 7ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Τι θα γίνει με ενοίκια. ΦΠΑ κι επίδομα θέρμανσης. Όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών για Επιστρεπτέα 5, επίδομα θέρμανσης και αποζημιώσεις ενοικίων

Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών για Επιστρεπτέα 5, επίδομα θέρμανσης και αποζημιώσεις ενοικίων

Σε εξέλιξη η επεξερασία των αιτήσεων για το πετρέλαιο θέρμανσης, όπως είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας. Πότε θα γίνουν οι πληρωμές για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 και τα ενοίκια.

Ο Κωστής Χατζηδάκης

Επιστολή επιστημονικών συλλόγων στον Χατζηδάκη- Ζητούν την άμεση καταβολή των 400 ευρώ

"Το χορήγημα, το οποίο δεν θα αντληθεί από κρατικούς πόρους αλλά πόρους που έχουν σχηματιστεί από δικές μας εισφορές, πρέπει να καταβληθεί άμεσα", τονίζουν εννέα επιστημονικοί σύλλογοι στην επιστολή του.

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε

Ολλανδία: Τι σημαίνει για τους πολίτες η παραίτηση Ρούτε

Γύρω στις 10.000 ολλανδικές οικογένειες αναγκάστηκαν να επιστρέψουν χιλιάδες ευρώ επιδομάτων, κάτι που σε κάποιες περιπτώσεις οδήγησε σε ανεργία και χρεοκοπίες. Τι σημαίνει η παραίτηση του πρωθυπυργού.

Πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεάι Κουμουνδούρου

ΣΥΡΙΖΑ: Τροπολογία για επίδομα ανεργίας σε εποχιακούς εργαζόμενους

Με το lockdown, "θεσμοθετήθηκαν νέα μέτρα ένταξης εργαζομένων σε καθεστώς αναστολής συμβάσεων εργασίας, ανεξάρτητα αν η επιχείρηση που απασχολούνταν χαρακτηρίζεται ως εποχιακή ή όχι" τονίζουν στο αιτιολογικό της τροπολογίας 44 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Φωτογραφία αρχείου

Επίδομα παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα Α21 του ΟΠΕΚΑ

H πλατφόρμα είναι διαθέσιμη από σήμερα μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2021 - Οι αιτήσεις που θα εγκριθούν, θα πληρωθούν το δικαιούμενο ποσό για όλο το έτος 2020 στη μεθεπόμενη πληρωμή (και όχι σε αυτή της 31ης Δεκεμβρίου 2020).

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας

Πέτσας: Τέλος της εβδομάδας οι ανακοινώσεις για μετακινήσεις, λιανεμπόριο, κομμωτήρια, εκκλησίες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για το άνοιγμα της αγοράς, την νυχτερινή κυκλοφορία και τα sms. Θα υπάρξει ευελιξία για επανένωση οικογενειών τα Χριστούγεννα.