Ξυλοκόπησε τον Κορκονέα

Ξυλοκόπησε τον Κορκονέα

Παρά την πειθαρχική ποινή αποχής 12 μηνών από τα μεροκάματα της φυλακής, ο Ντ. Μπολάνο επιτέθηκε ξανά στον Ε. Κορκονέα. Άγριο ξύλο στο προαύλιο των φυλακών

Η συνύπαρξη στις φυλακές Δομοκού του καταδικασμένου για την δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου Επαμεινώνδα Κορκονέα με τον προφυλακισμένο ως μέλος της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" Νταμιάνο Μπολάνο, έχει εξελιχθεί σε άγρια βεντέτα.

Ένα  μήνα μετά τον ξυλοδαρμό του Κορκονέα από τον συγκρατούμενό του στο καρτοτηλέφωνο της φυλακής, ο νεαρός αντιεξουσιαστής ξυλοκόπησε εκ νέου στο προαύλιο τον βαρυποινίτη.

Ο νέος διαπληκτισμός των δυο συγκρατουμένων έληξε με την παρέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, ωστόσο είναι πλέον φανερό πως είναι αδύνατο να συνυπάρξουν στην ίδια φυλακή.

Την προηγούμενη φορά, ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος είχε τιμωρηθεί με πειθαρχική ποινή αποχής 12 μηνών από τα μεροκάματα της φυλακής για την επίθεση στον πρώην ειδικό φρουρό, αλλά αυτό δε φαίνεται να τον πτόησε ιδιαίτερα.

Μάλιστα, κατά την επίσημη εκδίκαση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα των φυλακών είχε αρνηθεί να απολογηθεί και δήλωσε μόνο ότι "ως αναρχικός επαναστάτης, είχε καθήκον να σαπίσει στο ξύλο τον δολοφόνο ενός συντρόφου".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ξύλο Μπολάνο με Κορκονέα

SHARE:

24Media Network